Årets höjdpunkt är över…

 
Året September Rundown är nu avslutad och vilka fantastiska dagar fyllda av spänning, glädje, nervositet, och god stämning. Rekord i antal hästar, ryttare och inte minst publik! Fullsatt i hela ridhuset på lördagskvällen, En ljudnivå så taket nästan lyfte sig! Resultaten från alla fina ritter ligger nu på September Rundown sidan . Bilder från tävlingen kommer att läggas upp på Facebook så kika in där lite senare i veckan.

Vi vill även passa på att tacka er alla ryttare, grooms och alla andra som kom till Axvalla, stod ut med blåst och regn och bidrog till värme och härlig stämning. SRHA vill framföra ett STORT och varmt tack till TPH Shows: Showmanager Steve Clinch, Showsecretary Mariusz Siwiec, Speaker/LIvestream/Livescore Kurt Löf och Martin Fryxell som också försåg oss med fina videoklipp från tävlingen.

Alla som med ett stort engagemang har åtagit sig uppgiften att leda denna tävling och med en god portion humor också rott den iland.

Sari Zetterblad som outtröttlig stod i gaten och höll ordning på insläpp till arenan och önskade oss lycka till, alltid med ett gott leende. Helena Pilegård, vår prisutdelare, vet vem som ska få vad, dukade upp prisbordet proffsigt och snyggt. Strålade värme och glädje. Hon fick i år även sällskap av Åsa Arkinger som fanns på plats så snart det behövdes.

Tack till fotograf Mi Ritzén för bilder!

Professionella domare är en av de viktigaste deltagarna i en tävling och vi är verkligen stolta och glada över att ha fått ha Dean Latimer, Filippo Masi, Dennis Schultz och James Gerdes Hansen med oss denna gång. Tack också till scribes Gosia Michalak, Camilla Aarunstruo och Marit Elmhagen för era fina insatser. Tack också till alla medlemmar i SRHAs styrelse som engagerat sig under lång tid för att planera denna stora tävling.

Sist men inte minst tack till alla våra ovärderliga sponsorer som gör att vi kan driva våra tävlingar på en hög och professionell nivå.

Även om året närmar sig slutet så finns det fortfarande tävlingar kvar bl a Halloween Show på Hälldala den 2-4 november. Missa inte den.

Vi tar sats mot vår nästa tävling -Spring Break 2019.